STAR SOLUTIONS Over ons

Over ons

Je bent misschien wel een kunstenaar die zichzelf en zijn werk hier wil voorstellen of misschien heb je een bedrijf met een missie om te beschrijven.

STAR Solutions is een dienstverlenend bedrijf met een totaalpakket aan diensten om op een milieuvriendelijke manier een aangename, veilige en efficiënte werkomgeving te creëren.
STAR Solutions is actief binnen de industriële -en algemene schoonmaak . Daarnaast ook groenonderhoud, desinfectie, bouw, renovatie , afbraak en klusjesdiensten. Bovendien bieden we oplossingen aan bedrijven die tekort aan personeel hebben waarbij we de partner in werkkrachten zijn. Zo bieden we oplossingen op maat voor alle productieactiviteiten. Dit binnen productie, logistiek, onderhoud, inpak, vlees-en voeding sector…

Waarden

STAR Solutions focust zich op volgende waarden;

·       Smart, Safe, Sustainable and Support: Slimme, veilige en milieuvriendelijke werkomgeving creëren aan de hand van advies en reiniging. Een veilige en propere werkplaats, is een efficiënte werkplaats.

·       Technological: Steeds aangepast aan de nieuwste innovaties en technologieën.   

·       Acceptable: Advies en uitvoering voor een aanvaardbare prijs.  

·       Realistic and Relevant: Realistische doelstellingen die specifiek voor de klant relevant zijn.

=> STAR SOLUTIONS

Ons Team

Het Star Solutions Team is opgebouwd uit een sterke team door een jong en gedreven manager bestuurd die van de opleiding KMO-management komt en  inzicht heeft in alle aspecten van het zakelijk ondernemen zoals commercieel beleid, strategisch denken,  duurzaam ondernemen ,financieel management, bedrijfsprocessen, juridisch beleid, marketing en innovatie. Om uw bedrijf goed  te kunnen  ondersteunen.

De gedrevenheid en beroepservaringen zorgen voor veel vertrouwen binnen het team. Ons organisatietalent zorgt voor structuur bij alles wat we doen. Bovendien zijn we binnen het Star Solutions Team steeds op zoek naar mogelijke oplossingen voor een probleem of vraag. Er is veel potentieel binnen het team en iedereen is bereid voor nieuwe opdrachten en uitdagingen.

Missie

Star Solutions wil op een milieuvriendelijke manier een aangename, veilige en efficiënte werkomgeving creëren.

Bedrijfs doelen

  • Als innovatief en duurzaam bedrijf sterk op de markt staan
  • Slim schoonmaken: verminderen van afval-, schoonmaak- en onderhoudswerken
  • Klantenwaarde creëren: voor elke klant een meerwaarde bieden
  • Milieuvriendelijke producten gebruiken
  • Veilige, aangename werkomgeving garanderen voor de klant
  • Verminderen van arbeidsongevallen
  • Well-being op het werk verbeteren