STAR SOLUTIONS Desinfectie

Desinfectie

DESINFECTIE

Virussen verspreiden zich makkelijk en snel, zeker ook het Coronavirus dat zich verspreid via druppels die vrijkomen bij het hoesten en niezen. Deze druppels blijven langdurig op de voorwerpen, handcontactpunten en op verschillen oppervlakten. De meeste zijn besmet of kunnen besmet geraken door in contact te komen met deze plaatsen, voorwerpen en contactpunten. Daarom is het belangrijk dat deze plaatsen op een professionele manier gedesinfecteert worden.
Om besmettingsgevaar en risico’s te vermijden doen we aan oppervlaktedesinfectie. Virussen komen vaak voor in sanitaire plekken, fabrieken, winkels, kantoren, opleidingsruimten, publieke transport, publieke ruimten en contactpunten.

Onze werknemers zijn op een professionele manier uitgerust met de persoonlijke beschermingsmiddelen, materialen en gebruiken de juiste en gecertificeerde desinfectiemiddelen. Zo kan men op een veilige en doelgerichte manier desinfectie garanderen.

Valt uw zaak onder een essentiële zaak die tijdens de crisis  toch open blijf? Hou het virus uit jouw zaak of kantoor, om de verdere verspreiding van virussen tegen te gaan.
Bovendien moeten alle bedrijven  rekening houden met de  opgelegde hygiëne en veiligheidsmaatregelen.

✅ Wij gebruiken gecertificeerde en erkende producten die ook geschikt zijn voor elke zaak waar voeding bereid wordt

✅ Duurzaam & Biologisch afbreekbaar
✅ Professionele aanpak
✅ Gecertificeerd
✅ 24/7 Beschikbaar
✅ Aanvaardbare Prijzen

Wij creëren een veilige en een gezonde werkomgeving aan de hand van advies en een  professionele aanpak. Onze advies en uitvoering is voor een aanvaardbare prijs. Ook realistische doelstellingen die specifiek voor de klant relevant zijn.

Aanpak

Om de behoefte van onze klanten te vervullen werken we met procedures. Daarbij onderscheiden we twee gevallen:

  1. Desinfecteren  tegen risico’s: In dit geval is er geen volledige desinfectering nodig.
  2. Desinfecteren van plaatsen na besmetting: Aanvraag komt van de klant zelf en reageren wij daarop zo snel mogelijk met een volledige desinfectie-voorstel.

Binnen onze aanpak onderscheiden we twee manieren voor oppervlakte-desinfectie. Vooral combineren we beide methoden:

Eerste methode is spuiten of sproeien van desinfectiemiddelen. Vooral bij specifieke handcontactpunten om de inwerking te maximalixeren.

Bij onze volgende methode gebruiken we een elektrische ulv vernevelaar die de desinfectiemiddelen vernevelen in fijne deeltjes. Zo maken we de ruimten vochtig, waarbij de product kan inwerken. De voordeel van deze methoden is dat het desinfectiemiddel in contact komt met de volledige ruimte.

Na de ontsmettingswerken ontvangt de klant van ons een certificaat & attest als bewijs dat de klant zijn/haar werkplaats,woning of gebouw op een professionele manier heeft laten ontsmetten door STAR Solutions.

Vooraleer het ontsmetten van een oppervlakte wordt gedaan, moet de oppervlakte vooraf goed gereinigd en gedroogd worden.

Specifiek;

1. Bespreking van het desinfectieplan op maat. Ieder klant en plaats is anders waarbij de behoeften en wensen verschillen. Ook per sector verschillen de verwachtingen denk maar bijvoorbeeld aan de voedingsector.

2. Voorbereiden voor desinfectie.

3. Na de voorbereiding zal volgens de gebruiksaanwijzing gedesinfecteerd worden met de nodige middelen.

4. Na de inwerktijd ventileren en laten drogen van desinfectiemiddel.

Een veilige en propere werkplaats, is een efficiënte werkplaats!

Aarzel niet om ons te contacteren voor een professionele desinfectie.